Néhány maréknyi tekergő most ismét a kincses városban gyülekezik, hogy a nagy találkozás örömére benneteket is megörvendeztessenek mesemondásukkal és az elengedhetetlen mesedalnoki örömzenélésekkel.
Ha régen volt már, hogy egy finom ital mellett jó nagyot kortyolhattál a népmesék kincsestárából, akkor itt az ideje, hogy találkozzunk!
Akkor is várunk, ha eddig még nem vezetett utad mesekocsmák közelébe és számodra is kérdés, hogyan szórakozhat felnőtt társaság igazán jót mesehallgatás közben, hiszen erre a programra nem kell hírtelen gyerektársaságot beszerezned, hogy bűntudat nélkül mesét hallgathass!
A program ingyenes, támogatást mint mindig elfogadunk. Ezúttal az összegyűlt összeget az ukrajnai menekültek megsegítésére ajánljuk fel.
A Tekergő Meseösvény Egyesület a felnőtt korosztály számára is biztosítja a mese kultúrájának továbbélését a jelen kor kihívásaira reagálva. Lehetőséget biztosít kapcsolatot teremteni a hagyományos, élő szavas mesemondással, ugyanakkor hidat képez a hagyomány és a kortárs művészetek között.
Borító grafikája: Darvay Tünde – Napocska

Pin It on Pinterest

Share This