Online műhely felnőtteknek a zoom program segítségével. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘇𝘁𝗿á𝗹𝗻𝗶 𝗮𝘇 𝗮𝗹á𝗯𝗯𝗶 𝗿ö𝘃𝗶𝗱 ű𝗿𝗹𝗮𝗽𝗽𝗮𝗹 𝗸𝗶𝘁ö𝗹𝘁é𝘀é𝘃𝗲𝗹 𝗹𝗲𝗵𝗲𝘁: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdIpmgdBg5…/viewform𝗥é𝘀𝘇𝗹𝗲𝘁𝗲𝘀 𝗹𝗲í𝗿á𝘀 𝗵𝗼𝗻𝗹𝗮𝗽𝘂𝗻𝗸𝗼𝗻: https://duna-haz.com/egi-mesek-meses-sztarok_asztrologia/Mi a közös az asztrológiában és a népmesékben? Februárban különösen izgalmas és egyedi Tekergő online meseműhellyel várjuk mindazokat, akiket érdekelnek a mesékben rejlő szimbólumok, a népmesék és az asztrológia közötti párhuzamok.
Az asztrológiában és a népmesékben is olyan képeket, szimbólumokat használunk, amelyeknek a jelentését több száz, több ezer év alatt érlelte ki egy-egy közösség, társadalom. Ezek a szimbólumok nagyon hasonlítanak egymáshoz, miközben közvetlenül egyik rendszer sem hatott a másik kialakulására. Az archetípusok, a kollektív tudatalatti, a hét mesei szerepkör és a hét ősbolygó misztikus világába nyerünk bebocsátást az interaktív műhelyen, közösen feltérképezve, hogyan hatnak ezek életünkre.𝗔𝘇 𝗲𝗴𝘆 𝗮𝗹𝗸𝗮𝗹𝗺𝗮𝘀 𝗺ű𝗵𝗲𝗹𝘆𝘁 𝘃𝗲𝘇𝗲𝘁𝗶: Gregus László, Tekergő mesemondó, asztrológus
𝗠𝗼𝗱𝗲𝗿á𝘁𝗼𝗿: Zámborszky Eszter mesemondó, mesepedagógus
𝗞ö𝘇𝗿𝗲𝗺ű𝗸ö𝗱𝗶𝗸: Tekergő Meseösvény Egyesület𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘇𝘁𝗿á𝗰𝗶ó: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdIpmgdBg5…/viewformA képzésen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy csak azok regisztráljanak, akik biztosan részt is tudnak venni a képzésen! A jelentkezésnek nem előfeltétele a mesemondói tapasztalat. A sikeres regisztrációról legkésőbb a képzés előtti napon emailben visszajelzést küldünk. Túljelentkezés esetén korábban lezárjuk a regisztrációt!𝗠𝗶𝗻𝗶𝗺á𝗹𝗶𝘀 𝗹é𝘁𝘀𝘇á𝗺: 20 fő.
𝗥𝗲𝗴𝗶𝘀𝘇𝘁𝗿á𝗰𝗶ó𝘀 𝗵𝗮𝘁á𝗿𝗶𝗱ő: 2021. február 15. hétfő éjfél Kevesebb jelenjen meg

Pin It on Pinterest

Share This