Az én álombeli Mikulásom egy nagyon érdekes és különleges ember. Érdekes az öltözete is. Jelenleg kők színben büszkélkedik, de erre majd később még visszatérek.
Mikike nagyon szeret tekeregni, talán túlságosan is. Eljött a később, és most leírom hogy hogyan néz ki. Említettem, hogy jelenleg kékben jár. Tavasszal zöld kabátot ölt magára, nyáron narancsszínű blúzt vesz magára. Ősszel, mivel kicsit fázós, már melegebben öltözködik, pülóverének színei a narancstól a rozsdáig az ősz színeit idézik. Jelenleg egy barlangban él, amiről mindenki azt hihetné, hogy ez egy hideg, pókhálóval telt hely. De ez nem így van, az Ő barlangja más mint a többi, és mindennel fel van szerelve, amire  szüksége lehet egy Mikulásnak. Persze egyedül nehéz lenne előáll.jtani és kiszállítani az ajándékokat, ezért azok segíthetnek Neki, akik el tudják képzelni Őt. A Mikulásnak yulajdonképpen nincs kedvenc időtöltése, mert mindent megpróbál, ami új, és mindent nagyon szeret, legyen az biciklizés, olvasás vagy sziklamászás. Tegnap például tehenet  fejt, és tetszett neki.  A bárátai közt vannak gyerekek, erdei állatok, és ahogy már említettem tegnap óta már a tehenek is a barátai.
Hát ilyen az én Mikulásom. Arról nem írtam, hogy hoz- e nekem ajándékot, mert nem is fontos. Ami igazán fontos arról úgyis tudjuk, hogy a szemnek láthatatlan.

Pin It on Pinterest

Share This