fejlec

A Tekergő Meseösvény Egyesület meseíró pályázatot hirdet.
A pályázók három korcsoportban pályázhatnak:
I.          7 – 9 éveses
II.    10 – 13 évesek
III.  14 – 18 évesek

A mese témája: Álomország Mikulása
Álmodd meg, milyen lenne a Te Mikulásod, ha nem a megszokott piros ruhás Télapó lenne. Ha találkoznál vele, merre tekeregnétek? Hogyan öltözködne, hol lakna, kik vennék körül, mi a kedvenc időtöltése, kik a barátai, ők hogy néznének ki?

Terjedelemi korlát: maximum 2(A4) oldal lehet a pályamű.
Csak egy, nyomtatásban még meg nem jelent írással lehet pályázni.

Pályázati időszak: 2018. november 26 – december 13.

Pályaművek benyújtása: kizárólag e-mailben, a mese@tekergomeseosveny.hu címre várjuk
A pályázat részeként minden esetben fel kell tüntetni a pályázó nevét, életkorát, e-mail címét.  Az e-mail tárgyában kérjük feltüntetni: “Meseíró pályázat” A pályamunkákat csatolva kérjük, a file neve a pályázó nevét és pályaműve címét tartalmazza. A pályázattal kapcsolatos értesítések e-mailben érkeznek.

Pályázó a pályamű benyújtásával hozzájárul, hogy az alkotások megjelenjenek az egyesület honlapján.

Eredményhirdetés: 2018. december 18.

Nyeremények:
Tekergő mese CD
Interaktív tárlatvezetés a Leskowsky Hangszergyűjteményhez akár az egész osztálynak
Csokibuli a Chocofacture-ben (Készíts csokoládét saját kezűleg a barátaiddal!)

A beérkezett pályaműveket a következő linken lehet olvasni, szavazni is lehet a kedvencre, hiszen a közönségdíj sem marad el: Álomország Mikulása

Támogatóink:

NadiFeszt
A NadiFeszt egy egész hetes fesztivál, melynek minden programja egyszerre gyógyít és szórakoztat. Meditációk, jógaiskolák, energiagyógyászat, elsősegély tanfolyamok, tudatos táplálkozás, hang- és zeneterápia, balneoterápia, egész héten mesés tekergések kicsiknek és nagyoknak. Ez mind-mind a NadiFeszt. Gyógyít. Feltölt. Kikapcsol.
NadiFeszt

Leskowsky Hangszergyűjtemény
Énekel-e a fűrész? Mit lő ki a zenélő íj? Vannak-e a hangyák a didgeridooban? Szép-e a Hang hangja? Ilyen és még számtalan fura kérdésre megkapjuk a zenés választ az interaktív hangszerbemutató foglalkozáson az ország legnagyobb hangszermúzeumában.
Igazi vidám, iskolai program, melynek során a legkülönlegesebb hangszerek kerülnek szórakoztató módon megszólaltatásra. A gyerekek is aktív szereplői a humorral átszőtt műsornak. A kecskeméti Leskowsky Hangszergyűjtemény Magyarország legnagyobb hangszermúzeuma és a gyűjtemény legérdekesebb darabjai kerülnek bemutatásra, megszólaltatásra.
Leskowsky Hangszergyűjtemény

Chocofacture
Ahol sajátkezűleg készítheted el csokidat, barátaid társaságában.
https://chocofacture.com/

Pin It on Pinterest

Share This