0-3 éves tekergőknek

Mesélünk várandós anyukáknak, kisbabáknak, kismamáknak, anyukáknak, apukáknak, velük és nekik. A programokat meghívásos alapon tartjuk. Választható programok:

Pillogó-tipegő babamesékpillogo-tipego

A Pillogó-tipegő meséket bölcsődés, kiscsoportos óvodás korosztálynak dolgoztuk ki. A zenés mesélés segítségével egy-egy népmese elevenedik meg, a meséket mondókák, dalok, hangszerek színesítik. A babamesék, a mondókák, segítenek a kisbabáknak a testtudatosítás elmélyítésében, mely igen fontos része az egészséges fejlődésnek. A Pillogó-tipegő meséket bölcsődei csoportok, családi napközik, kiscsoportos óvodások részére ajánljuk.
Választható mesék:
A nyulacska harangocskája
A szív igazsága

Mesemondó műhely0-3

Anyukáknak, apukáknak, nagymamáknak, nagypapáknak, egyedül vagy babával ajánlott. A 45 perces foglalkozáson, meseillattal körülölelve játszunk, mesélünk, meséket cserélünk, olykor a babákat is bevonva mondókázunk, masszírozó mesét tanulunk. Fő tevékenységünk a közös meseszövés, ahol azt gyakoroljuk, hogyan tudunk saját gyermekünknek szóban mesélni, róla, neki szóló történetet, hogy a későbbiekben vele együtt mesélhessünk.

Legbelső mesék

Беременная девушка на зеленом фоне

Legbelső mesék – mesefoglalkozás várandós kismamáknak és apukáknak
Gyakorlati foglalkozás sok-sok mesével, mondókával, meseszövéssel.
Mit meséljünk?
Hogyan meséljünk?
Ki meséljen?

Bővebben:
Hol volt, hol nem volt… hisz jól tudjuk, így kezdődnek a mesék.
De hogyan kezdődik egy piciny gyermeki élet?
Álmodozunk, hogy milyen lesz, amikor megszületik, arra vágyunk, hogy boldog legyen, szeretnénk majd megadni neki mindent, amire szüksége lehet. De már a születés előtt, amíg a pocakban lakik, addig is hall minket, érzi minden rezdülésünk. Mi pedig ölelgetjük, szeretgetjük – és mesélünk is neki?
A mesén keresztül erős kapcsolat alakul ki a szülők és a gyermekük között, már a magzati korban is.

A foglalkozásokat vezeti: Hajós Erika, mesemondó