Molnár Dorottya Evelin (2 korcsoport): A Mikulás

Volt egyszer egy zöldruhás Mikulás,aki nagyon furcsa volt,nagyon feledékeny , és mindig  összekavarta az ajándékokat. A kislány egy kis plüss macit kért de helyette egy kis távirányítós autót kapott. A kisfiú a távirányítós autó helyett megkapta a plüss macit. A rénszarvasok észrevették, hogy a Mikulás összekavarta az ajándékokat.
A rénszarvasoknak nyalókából volt a szarvuk  a farkuk pedig nem volt más mint gumicukorgiliszta.
A rénszarvasok , este belopakodtak az ablakon és kicserélték az ajándékokat . Mire felébredtek a gyerekek a rénszarvasok már kicserélték az ajándékokat . A gyerekek nagyon örültek és azonnal ki is bontották az ajándékokat .
Nagyon örültek amikor megtalálták a csomagokban elrejtett nyalókát és cukorkát .
A zöldruhás Mikulás  Franciaország tengerpartján él . Amikor meglátogattam az otthonában , egy  póló, rövídnadrág , papucs , halászkalap és napszemüveg volt rajta és ez mind zöld volt .
Elmentünk úszni , napoztunk , homokvárat építettünk , labdáztunk , kókuszdiót és ananászt ettünk . A nap végén egy pálmafát feldíszítettünk karácsonyfa díszekkel .
Minden szép és jó volt , de  akkor megszólalt a csörgőórám  , mert eljött a reggel és  menni kellet az  iskolába .

Kategória: Álomország Mikulása meseíró pályázat, meseíró pályázatok | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..